Reactie Dury: "Goed omgegaan met leidersplaats"

Tomas Taecke
| 0 reacties
Dury: "Goed omgegaan met leidersplaats"
Foto: © SC

Francky Dury trekt zondag als leider naar het Jan Breydelstadion. De coach van Essevee looft de manier waarop zijn team tegen Charleroi is omgegaan met de onverwachte leidersplaats.

Tomas Taecke in Waregem

"De zege in Waasland-Beveren was zinloos geweest als we tegen Charleroi punten hadden laten liggen", opende Dury de persconferentie. "Ik ben verheugd met de manier waarop mijn team met de leidersplaats is omgegaan. We begonnen goed aan de partij en stonden snel 2-0 voor. Nog voor de pauze maakten we een derde doelpunt en nadien lieten we de bal vlot van voet tot voet gaan".

"Na de pauze slikten we een snel tegendoelpunt door een mistverstand. Dan zie je dat de twijfel even in het team sluipt, terwijl Charleroi er opnieuw in begint te geloven. Toch zijn we georganiseerd blijven spelen. Ik hoop dat deze zegereeks nog even kan blijven duren".

"Ik ben ook tevreden met de eerste goal van Hazard en Verboom. Ook het doelpunt van Leye stemt mij gelukkig. Als ik vooraf enkele jongens had mogen aanduiden die mochten scoren, dan waren zij het geweest".

"Je voelt dat er hier vandaag iets leeft. We zien wel waar dit schip straks strandt. Straks spelen we in Brugge onze derde match in acht dagen. Club is dat gewoon, maar wij moeten zien hoe ons team daarop zal reageren", aldus Franky Dury.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties