Reactie Hazard: "Heerlijk samenspelen met Berrier"

Tomas Taecke
| 2 reacties
Hazard: "Heerlijk samenspelen met Berrier"
Foto: © SC

Thorgan Hazard deed woensdagavond voor het eerst de netten trillen in de Jupiler Pro League. De vleugelspits van Essevee liet na afloop optekenen dat het een zegen is om samen met Franck Berrier in hetzelfde elftal te spelen.

Tomas Taecke in Waregem

"Het doet deugd om te scoren", reageerde Hazard na afloop tegenover Voetbalkrant.com. "Zeker wanneer je wint, dan kan je er extra van genieten".

"De pass van Berrier was fantastisch. Het is echt leuk om met hem samen te spelen. Hij begrijpt het spelletje heel goed en ziet dingen sneller dan iemand anders op het veld. Echt veel tips geeft hij me niet, maar toch kan ik veel van hem leren".

"Ondanks de 3-0 halverwege was dit geen eenvoudige wedstrijd. Tijdens de rust vroeg de coach enkel om de controle over de wedstrijd te houden en dat is uiteindelijk gelukt. Terwijl het tegen pakweg Cercle stroef liep, hebben we vandaag de bal het werk laten doen".

"Ik vind het niet erg om drie wedstrijden in één week te spelen. De benen voelen iets zwaarder aan maar de snelle opeenvolging zint me wel. Zondag trekken we als leider naar Club Brugge waar ons een moeilijke wedstrijd wacht. Ze beschikken over een goed elftal, ook al halen ze nu net nul op zes. Met het publiek erachter zal het een zware partij worden".

"Mijn broer volgt mijn resultaten inderdaad op de voet. Het is leuk dat ook hij vanavond gewonnen heeft", reageert de broer van Eden die woensdagavond met Chelsea afstand nam van Man United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties