Reactie Jorgacevic: "Voor 100 procent achter Leekens"

Jorgacevic: "Voor 100 procent achter Leekens"
Foto: © SC

Bojan Jorgacevic kreeg weer drie goals om zijn oren. De doelman van Club Brugge roept zijn ploegmaats op mentaal sterk te blijven en het tij te keren.

Johan Walckiers in Lier

Het zag er weer absoluut niet goed uit wat Club Brugge op de mat bracht. Balbezit met hopen, maar de creativiteit om de Lierse muur te doorbreken, zat er amper in. "Het is moeilijk om nu iets te zeggen", zei een teneergeslagen Jorgacevic. "We slikken twee heel makkelijke goals in de eerste helft. In de tweede porberen we dan iets recht te zetten en we scoren ook een tweede. Maar op dit moment krijgen we dan nog een derde tegen."

"In de competitie heb je soms moeilijke momenten. We moeten nu mentaal sterk blijven. Deze situatie is wel heel moeilijk voor een team met ambitie. Vooral voor onze fans moet dit zeer ontgoochelend zijn. Maar in deze fase van de competitie is er nog niets beslist. Alles is nog te spelen."

Op de vraag of de spelers nog achter Georges Leekens staan, was Jorgacevic duidelijk. "Voor de volle 100 procent. Nee, zonder twijfelen!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties