"Er is een noodsignaal afgegaan"

Fabian Morren
| 1 reacties
"Er is een noodsignaal afgegaan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Brussels is beter aan het spelen. De laatste plaats in tweede klasse moet zo snel mogelijk verlaten worden. Dat beseft ook Fabio Tonini.

"Er is de voorbije weken een noodsignaal afgegaan bij FC Brussels. Een teken dat verandering meer dan wenselijk is. Op Oostende verdienden we al om punten te oogsten. Als het nu eens zou lukken voor eigen publiek dan kunnen we voluit blijven gaan op de nieuwe ingeslagen weg", zegt Tonini in Het Nieuwsblad.

"Het is niet te begrijpen dat we zo diep afgezakt zijn. Maar de feiten zijn er. We moeten eruit geraken", vervolgt de speler. "De drang om te winnen moet de bovenhand halen. Daarom moet het geloof in eigen kunnen niet in vraag gesteld worden. Dat gebeurt ook niet. We moeten er alleen het hoofd bijhouden en zelf de concentratie behouden tijdens de wedstrijd."

Brussels speelt tegen Oudenaarde. "De tegenstander speelt geen rol. Of het nu Oudenaarde is of WS Woluwe. Iedere gelegenheid die geboden wordt om beterschap te tonen, moeten we aangrijpen. Persoonlijk aanvaard ik alle posities die de trainer voor mij in petto heeft. Als ik op de bank moet beginnen is dat ook goed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties