Dufour: "Deed deugd nog eens spelen op de Bosuil"

Dirk Pieters
| 4 reacties
Dufour: "Deed deugd nog eens spelen op de Bosuil"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp won zaterdagavond de topper tegen Sint Truiden met 2-0. De spelers van de Great Old hielpen zo mee aan het mooie en vooral pakkende afscheid van Antwerp-legende Vic Mees.

Ook Guy Dufour, ex-Antwerp, was onder de indruk van het pakkende afscheid en de sfeer tijdens de wedstrijd. "Het was een zeer indrukwekkend afscheid en ook de sfeer was leuk om in te voetballen. Eigenlijk verwacht je niets anders als je op Antwerp komt spelen. Daar doet elke speler het toch voor", aldus de middenvelder.

Over het resultaat van zijn ploeg was hij minder tevreden. "Een gelijkspel behoorde nog tot de mogelijkheden, maar na onze achterstand hebben we risico's genomen en dan valt de 2-0. Dan kan je nog weinig beginnen op het veld van Antwerp. Beide clubs hadden weinig kansen, maar de thuisploeg wist die enkele wel af te maken."

"Het deed trouwens deugd om nog eens op de Bosuil te spelen. Ik had zeker geen wraak gevoelens voor mijn ex-club. Ik heb hier vorig jaar veel vrienden gemaakt en het was zeker een blij weerzien. Alleen had de score wel anders mogen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties