Liverpool geeft het weg

Liverpool weet nog niet of het de zestiende finales zal halen. De Reds gaven een zege in de slotminuten nog weg tegen Young Boys Bern.

Bij een overwinning was Liverpool geplaatst voor de zestiende finales. Toch begon coach Rodgers niet met zijn sterkste elftal. Onder meer Suarez en Gerrard zaten op de bank.

Gerrard werd al na een halfuur tussen de lijnen gebracht. Jonjo Shelvey zette de thuisploeg nog voor rust op voorsprong. Na de pauze werd de thuisploeg echter verrast door een knap doelpunt van Bobadilla.

Rodgers gooide ook Suarez in de strijd en wat later maakte Joe Cole de 2-1. De zege en de kwalificatie leken binnen, maar enkele minuten voor tijd zorgde Zverotic toch nog voor de gelijkmaker. Young Boys Bern strijdt nog met Liverpool voor een ticket. Udinese is al uitgeschakeld.