Thorgan Hazard: "Mogelijk langer bij Zulte Waregem"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Thorgan Hazard: "Mogelijk langer bij Zulte Waregem"
Foto: © SC

Thorgan Hazard speelt momenteel een seizoen op huurbasis bij Zulte Waregem. Mogelijk blijft hij na dit seizoen nog een jaar bij Zulte Waregem. "Ik ben nog niet klaar voor Chelsea", aldus Thorgan Hazard aan het Nieuwsblad.

Hazard houdt van de sfeer bij Zulte Waregem: “Met al die jonge spelers had ik wel verwacht dat de sfeer in de groep goed zou zijn. Dat we deze resultaten zouden neerzetten is boven alle verwachtingen. Over mijn persoonlijke prestaties ben ik matig tevreden.”

Hazard werd tijdens de rust van de 0-1 overwinning tegen Gent vervangen door Lendric die uiteindelijk scoorde. Hij wil nog wat bijleren bij Zulte Waregem: “Ik ben nog niet klaar om naar Chelsea terug te keren. Ik heb voor Zulte Waregem gekozen om bij te leren en beter te worden. Ik ben nog in opleiding.”

Mogelijk blijft hij langer bij Zulte Waregem: “Bovendien beschikt Chelsea over een grote kern. Kevin De Bruyne keert volgend seizoen waarschijnlijk ook terug naar Chelsea. Het is niet uitgesloten dat ik een vervolg brei aan mijn verblijf bij Zulte Waregem. Alles is mogelijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties