Gent denkt aan terugkeer Lepoint

Gent denkt aan terugkeer Lepoint
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Keert Christophe Lepoint in januari al terug naar AA Gent? Michel Louwagie ontkent niet dat hij de middenvelder graag terug zou zien, maar die werd wel tot het einde van het seizoen verhuurd aan Waasland-Beveren.

Trond Sollied had het niet begrepen op Lepoint. De voormalige trainer van de Buffalo's dacht dat de middenvelder na zijn scheenbeenbreuk zijn oude niveau nooit meer zou halen en liet hem dan ook vertrekken. Bij Gent kunnen ze bij afwezigheid van Thijs een dergelijk type wel goed gebruiken.

"Ik ken zijn karakter. Ik wist dus dat het mogelijk was dat hij weer de oude zou worden", zegt Louwagie in Het Laatste Nieuws. "Spelers als Lepoint en Wasilewski hebben een ongelofelijke winnaarsmentaliteit. Zij kunnen terugkomen na een zware blessure."

Louwagie nam ondertussen al contact op met de manager van Lepoint. "Dat hij deze winter terug naar Gent komt, is zeer voorbarig. De twee partijen moeten een akkoord vinden om de huurovereenkomst te beëindigen."

Dat Waasland-Beveren niet direct zit te springen voor een transfer van één van hun basisspelers mag duidelijk zijn. "We zijn absoluut niet geneigd om Lepoint te laten vertrekken", zegt sporief verantwoordelijke Danny De Maesschalck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties