Köteles blijft aan de bank gekluisterd

Robby Morren
Robby Morren
| 13 reacties
Köteles blijft aan de bank gekluisterd
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Sinds hij begin september geblesseerd uitviel kwam Laszlo Köteles niet meer van de bank bij Genk. Het ziet er ook niet naar uit dat hij zijn plaats onder de lat snel terug zal krijgen.

door Robby Morren

Na het vertrek van Courtois was Köteles de absolute nummer één bij Genk. Sandomierski kon nooit overtuigen en daarom haalde het bestuur Kristof Van Hout. Köteles begon als vaste doelman aan het seizoen maar liep begin september een enkelblessure op. Van Hout greep zijn kans en heeft het vertrouwen van coach Mario Been gewonnen. 

“Ik praat heel veel met mijn spelers, ik heb ook met Laszlo gepraat", licht Been toe tegenover Voetbalkrant. "Bij een keeper is het heel duidelijk: ofwel keept de één ofwel de ander. Op andere posities heb je veel meer mogelijkheden om te wisselen, dat is gewoon zo.”

Tevreden over Kristof
Ook in de bekerwedstrijd tegen Standard moest Köteles de bank warm houden en dat zal nog een tijdje zo blijven. Been is immers heel tevreden over de prestaties van Van Hout. “Op een gegeven moment maak ik een keuze en dan moet er al heel wat gebeuren om dat te veranderen want je kan ook niet blijven wisselen met keepers. Ik ben heel tevreden over Kristof.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties