Reactie Van Veldhoven: "Staan onder onze waarde"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties
Van Veldhoven: "Staan onder onze waarde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen speelde gisteravond 1-1 gelijk op bezoek bij Club Brugge. Coach Harm Van Veldhoven was tevreden met de prestatie van zijn ploeg maar vond dat er meer in zat: "We kregen een vermijdbare goal tegen."

Sander De Graeve in Brugge

Harm Van Veldhoven was niet tevreden over het doelpunt dat Vleminckx scoorde: "Het was een vermijdbare goal, volgens mij gaat de bal door de benen van onze keeper binnen. Ik was erg teleurgesteld omdat ik tijdens de rust net vroeg om met meer geloof in eigen kunnen te spelen. Een tegengoal helpt daar niet bij."

De oefenmeester zag zijn ploeg na de 1-0 toch gretig op zoek gaan naar de gelijkmaker: "We ontwikkelden meer druk naar voren dan tegen Anderlecht. Ik ben erg tevreden over de mentaliteit en inzet van mijn spelers. We maakten het Brugge erg moeilijk maar halen alweer niet de drie punten."

Van Veldhoven ziet er een patroon in: "We halen te weinig punten voor onze kwaliteit van voetbal. We staan echt onder onze waarde gerangschikt. De efficiëntie moet nog naar omhoog. Er zit echt nog groeimarge in deze groep. We moeten ons blijven ontwikkelen."

De coach van Mechelen had nog een goed woordje over voor Sheldon Bateau: "Ik ben erg blij met de terugkeer van Bateau op de positie voor de verdediging. Hij was vandaag erg goed in de recuperatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties