Beerschot in orde bij tussentijdse licentiecontrole

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 165 reacties
Beerschot in orde bij tussentijdse licentiecontrole
Foto: © SC

Beerschot voldoet aan de bepalingen van de tussentijdse controlle van het licentiedossier, dat meldt de club via een persbericht. "Dit bewijst dat we in orde zijn met alle betalingen", aldus Beerschot.

Beerschot kan de volgende transferperiode op beide oren slapen, er zal de club geen transferverbod opgelegd worden: "Beerschot is volledig in orde met alle betalingen. K. Beerschot AC zal dus geen transferverbod opgelegd zal krijgen in de komende transferperiode."

Beerschot hoopt nu dat de geruchten rond financiële onzekerheid van de baan zijn: "Voor K. Beerschot AC is het positieve rapport een gevolg en bevestiging van de harde inspanningen die de afgelopen maanden geleverd werden om de club financieel gezond te krijgen. Tevens hoopt K. Beerschot AC dat dit een halt toeroept aan de speculaties rond de financiële toestand van de club."

"Het management en zijn voorzitter danken ten slotte de eigen achterban voor het geschonken vertrouwen in een periode waarin de club het sportief niet altijd even makkelijk heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties