Reactie Weuts: "Geen ongerustheid in de ploeg"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Weuts: "Geen ongerustheid in de ploeg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven wacht al 8 wedstrijden op een overwinning. Ook tegen Lierse lukte het zaterdagavond niet. De teleurstelling was dan ook groot bij Koen Weuts.

Robby Morren in Leuven

"Voor de wedstrijd hadden we toch verwacht deze match te kunnen winnen. Na 7 keer niet te hebben gewonnen, dachten we dat dit het ideale moment was om weer met overwinning aan te knopen. Lierse moest voor de punten gaan dus wij konden ons spelletje spelen. Dan ben je niet tevreden met een gelijkspel", vertelt Weuts tegenover Voetbalkrant.

Toch moest hij toegeven dat ook Lierse aanspraak kon maken op de overwinning. "We hebben heel veel kansen gehad om de match winnend af te sluiten maar we moeten toegeven dat Lierse op de counter ook nog enkele prima kansen had om de wedstrijd af te maken. Het was gelijkopgaand, we hebben allebei kansen gehad, allebei een penalty en allebei gescoord vanop een hoekschop."

Geen ongerustheid
De laatste winst dateert al van 31 oktober maar toch is er geen reden tot paniek. "We willen graag een match winnen, dit was onze laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. De teleurstelling is groot want we wilden ons publiek iets teruggeven maar er sluipt zeker nog geen ongerustheid in de ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties