Pas morgenvoormidddag beslissing over Club-Kortrijk

Pas morgenvoormidddag beslissing over Club-Kortrijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De grasmat van het Jan Breydelstadion baart zorgen voor de match van woensdag tussen Club Brugge en KV Kortrijk. Pas morgen zal beslist worden of de match kan doorgaan. Ondertussen doet de Brugse groendienst er alles aan om het veld speelklaar te krijgen.

Na Cercle-Waasland-Beveren was het veld herschapen in één grote modderpoel. Met zand te gooien en gaten te boren probeert de Brugse groendienst nu het terrein droog te krijgen. Pas morgenvoormiddag om 10u30 zal er een definitieve beslissing genomen worden of de match kan doorgaan.

"Dit terrein laat geen goed voetbal toe", zegt manager Vincent Mannaert in Het Nieuwsblad. "Een eersteklassewedstrijd moet nog altijd op een goed bespeelbaar terrein afgewerkt worden en dit kan nu duidelijk niet. Maar als er woensdag toch beslist wordt om de wedstrijd te laten doorgaan -waar het nu kennelijk naar uitziet- dan zullen we dit aanvaarden en zullen alle spelers er het beste van maken. Persoonlijk vind ik het jammer dat er maandag geen definitieve beslissing kon genomen worden. Dan konden spelers en fans tijdig verwittigd worden en waren duidelijke afspraken met vrijwilligers en leveranciers mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties