Reactie Sonck: "De Boeck zet duidelijk concept neer"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Sonck: "De Boeck zet duidelijk concept neer"
Foto: © SC

Waasland-Beveren gaat na het gelijkspel tegen Genk met een mooie 11 op 18 de winterstop in. Wesley Sonck stelt vast dat Glen De Boeck mee voor de ommekeer zorgde.

Robby Morren in Beveren

"Ik denk dat het een wedstrijd was die alle kanten op kon. Wij hebben een hele goede match gespeeld. Onze verdediging stond goed en we dwongen toch wel wat kansen af", vertelt Sonck in een gesprek met Voetbalkrant.

De aanvaller vond het jammer dat Waasland-Beveren in de slotseconden het laken niet naar zich toe trok. "Helemaal op het einde hadden we de overwinning nog kunnen pakken. Barak strompelde en trapte op de bal en ik stond helemaal alleen. Het hadden dus drie punten kunnen zijn maar dat is nu eenmaal voetbal."

De Boeck
Sinds de komst van De Boeck verloor Waasland-Beveren slechts één wedstrijd en behaalde het 11 op 18. Glen De Boeck is één van de mensen die het een beetje heeft omgedraaid. De spelers moeten het natuurlijk ook doen, zij moeten hun taken uitvoeren op het veld. Je moet een duidelijk concept neerzetten en dat heeft de trainer gedaan."

"De sfeer is natuurlijk goed als je goede resultaten haalt. Iedereen gaat voor elkaar door het vuur en je ziet ook op het veld dat het allemaal beter staat. Organisatorisch klopt het allemaal veel beter en iedereen heeft een duidelijke taak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties