Olympic Deurne verliest

Sander De Graeve
| 14 reacties

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar en onmiddellijk de eerste nederlaag van het nieuwe jaar voor Olympic Deurne. Wat een koude douche, 0 op 6 tegen een Brasschaat waar we toch meer moeten kunnen tegen rapen.

Door Stig Stuyck

Olympic Deurne - Brasschaat 2-3

Olympic start met dezelfde 11 die in Kontich met 1-4 gingen winnen maar deze keer was het toch iets minder. Brasschaat was gretiger maar de kansen voor Olympic in de eerste helft. Vrije trap van Tim Herpoel na fout op Mitu, Schot van Mitu net naast, Afgeblokt schot van Yseboot op pass van Andy Pouwels en nog een kopbal net over van Tim.

Hiertegenover staat dat de spits van Brasschaat die in de heenronde laatste man speelde de bal mooi kon binnenkoppen na toch wel een twijfelachtig optreden van Ian die naar eigen zeggen "zijn voet omsloeg" wat wel als verzachtende omstandigheid kan worden ingeroepen.

met deze 0-1 gaan we rusten na een draak van een eerste helft.

De 2e helft is nog maar net begonnen of de Brasschaatse spits Van Loon mag helemaal alleen op de doelman af 0-2 en na wat druk van Olympic krijgen we nog een extra doelpunt tegen na het toch matig verdedigen 0-3

Kort hierna maakt Greg er toch verdiend 1-3 van na afleggen van Tim Herpoel. Kort hierna zet Hicham de bal mooi voor en wil Nick de bal binnenkoppen maar wordt hierbij gehinderd. Onrechtstreekse vrije trap die door Tim mooi in het dak van het doel wordt geplaatst maar verder dan deze aansluitingstreffer komen we spijtig genoeg niet.

Een gelijkspel had beter geweest en meer verdiend  (door de ogen van een Olympic aanhanger). Volgende week winnen op Mariaburg want in de stand is er nog niets verloren, alles kan nog!