Fernandez toch nieuwe coach Gent al is de deal nog niet rond

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 26 reacties
Fernandez toch nieuwe coach Gent al is de deal nog niet rond
Foto: © SC

Victor Fernandez wordt dan toch de derde trainer van AA Gent dit seizoen. De gesprekken leken eerst af te ketsen waardoor de Fransman Remy in beeld kwam. Het wordt nu dus toch de 52-jarige Spanjaard.

Vandaag werden de laatste details tussen beide partijen geregeld en Fernandez kan dus binnenkort voorgesteld worden als nieuwe trainer van AA Gent, dat meldt het Nieuwsblad. De Spanjaard trainde vroeger onder meer Porto, Zaragoza en tweedeklasser Real Betis.

Met Porto won hij de Portugese Supercup in 2004 en in datzelfde jaar ook de Wereldbeker voor clubs. Mourinho leidde de Portugezen het seizoen ervoor naar eindwinst in de Champions League.

Víctor Fernández wordt dus de derde trainer van Gent dit seizoen. Trond Sollied en recent nog Bob Peeters werden dit seizoen bedankt na tegenvallende resultaten.

UPDATE: Manager Michel Louwagie van AA Gent melde aan Belga dat de deal toch nog niet helemaal rond is: "De overgang is nog niet afgerond, maar we zijn wel volop aan het onderhandelen met Fernandez. Mogelijk is er al een doorbraak aan het einde van de dag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties