Kléber toch naar Anderlecht

Niels Ceulemans
| 202 reacties
Kléber toch naar Anderlecht
Foto: © SC

Kléber komt dan toch naar Anderlecht. De 22-jarige spits wordt gehuurd tot het einde van het seizoen, met een optie voor een definitieve transfer.

Voorbije zondag leek een overgang van de Braziliaan nog uitgesloten. Porto-voorzitter Pinto slikte het niet dat Anderlecht achter zijn rug zou onderhandeld hebben met de spits. Hij dreigde zelfs met een rechtszaak. Alle partijen bereikten nu toch een overeenkomst.

Een belangrijke pion in deze affaire blijkt D' Onofrio te zijn. Hij zou als vriendendienst voor Vanden Stock een goed woordje gedaan hebben bij de Portugezen.

Kléber Pinheiro begon zijn carrière bij Atlético Mineiro, dat hem uitleende aan CS Marítimo. Mede dankzij zijn acht doelpunten versierde hij een transfer naar Porto, waar hij dit seizoen op de bank belandde. Met het oog op het WK in Brazilië wil de spits meer aan spelen toekomen. Hij versierde tot nu toe twee selecties voor de nationale ploeg.

Ondanks het aantrekken van deze spits wil Anderlecht toch nog proberen om Armenteros nu al naar het Astridpark te halen. Normaal komt de Zweed volgend seizoen transfervrij over van Heracles.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties