Reactie Balufo: "Wilden kloof met Anderlecht verkleinen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Balufo: "Wilden kloof met Anderlecht verkleinen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Walter Fernandez Balufo is één van de drie nieuwkomers bij Lokeren. Hij mocht tegen Anderlecht tien minuten invallen maar zag zijn ploeg verliezen met 0-2. De Spanjaard, die zijn opleiding genoot bij Barcelona, blijft ambitieus.

"We wilden eigenlijk de kloof met Anderlecht verkleinen, dat is uiteindelijk niet gelukt. Dat is jammer, iedereen was erop gebrand om de drie punten te pakken tegen Anderlecht. Nu richten we onze pijlen op de tweede plaats."

De Spanjaard zag zijn integratie bemoeilijkt door blessures: "Dat verstoorde deels mijn voorbereiding op de terugronde. Maar nu voel ik geen pijn meer in mijn been. Ik kan weer voluit gaan. Ik voel me goed nu en ben gelukkig dat ik mocht invallen."

Balufo kwam over van Videoton waarmee hij Europees tegen Gent en Genk speelde. Hij is onder de indruk van de kwaliteit bij Lokeren: "Lokeren beschikt over een brede kern uitstekende voetballers. Het wordt knokken voor een basisplaats. Bijna iedere wedstrijd toont Lokeren dat het zijn plaats in de top van het klassement waard is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties