Van Veldhoven: "Erin gerold, maar realistisch blijven"

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Van Veldhoven: "Erin gerold, maar realistisch blijven"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen doet ook nog steeds mee voor deelname aan PO-I. Dat hadden ze met Nieuwjaar niet gedacht Achter de Kazerne, "maar we zijn in de strijd gerold", stelt coach Harm Van Veldhoven in HLN.

"Vorig jaar hebben we zodanig veel punten verloren, dat het eigenlijk allemaal niet meer moest. We hadden niets meer te verliezen, en net dat is nu onze grote kracht. Na de winterstop zijn we gewoon in deze situatie gerold. Het is nu mijn taak om op de juiste manier hier gebruik van te maken" , stelt trainer Harm Van Veldhoven.

De KVM-coach acht deelname aan PO-I quasi nog onmogelijk. "Toch zullen het de volgende twee speeldagen zijn die zullen bepalen of het nog kan. Die zijn allesbeslissend. Mochten we dit weekend tegen Lierse weer wat van onze achterstand ongedaan kunnen maken, dan worden de teams boven ons misschien weer wat zenuwachtiger. Dan komt er ook gegarandeerd weer een psychologisch spelletje", weet Van Veldhoven.

KVM-voorzitter Johan Timmermans blijft realistisch. "We willen uiteraard graag PO-I halen, maar je moet ook de werkelijkheid onder ogen blijven zien. De kans is uitermate klein. Ik blijf liever op de vlakte, maar de spelersgroep heeft wel een punt gemaakt van PO-I, dus het zal in ieder geval nog spannend worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties