Reactie Coosemans: "Behoud is verdienste van de hele club"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Coosemans: "Behoud is verdienste van de hele club"
Foto: © SC

Colin Coosemans keepte tegen Lokeren een puike wedstrijd en hield de nul. Na de wedstrijd was de doelman tevreden over zijn wedstrijd en gelukkig met het behoud van Waasland- Beveren.

“Het is een heel leuk gevoel. Het is misschien niet als een titel vieren, maar we hebben dit seizoen toch iets mooi verwezenlijkt. Na de promotie van vorig jaar is dit opnieuw een enorme stap in de ontwikkeling van Waasland-Beveren”, vertelt de jonge doelman na het verzekeren van het behoud met zijn team.

De wedstrijd had niet veel om het lijf en dat zag ook Coosemans. “Het was geen makkelijke wedstrijd. Er was vooraf toch wel wat spanning, mede omdat we wisten dat we mits een goed resultaat in eerste klasse konden blijven. “

Over zijn eigen prestatie wil Coosemans niet te veel in detail treden. “Ik ben blij dat ik de nul kon houden. Ik heb geen wereldsaves moeten verrichten, maar heb gewoon mijn job gedaan. Nu kunnen we rustig toeleven naar play-off II. Niet moet en alles is mogelijk, maar we houden wel de voetjes op de grond.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties