Iniesta: "Kritiek op Messi misplaatst"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
Iniesta: "Kritiek op Messi misplaatst"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lionel Messi heeft het na de heenwedstrijd in de Champions League, op het veld van AC Milan ook in de halve finale van de beker, tegen Real Madrid laten afweten. De kritiek in de Spaanse pers rijst dat Barcelona té afhankelijk is van de kleine Argentijn, maar ploegmaat Iniesta pareer

“Dit gaat er niet om of Messi beter of slechter is, hij heeft al zo veel doelpunten gescoord voor ons. Het collectief heeft gefaald, we waren allemaal wat minder in die twee cruciale wedstrijden. We misten accuraatheid en kalmte, als het team niet draait, dan treft iedereen schuld. “We moeten terug naar het ‘ABC’ van het voetbal, want dat heeft ons gemaakt tot wat we uitgegroeid zijn”, aldus Iniesta in de Spaanse pers.

Barcelona staat alweer voor een ontzettend moeilijke tien dagen. Komend weekend gaat het op bezoek in Santiago Bernabéu, voor een competitieduel met Real Madrid. Wat later, op dinsdag 12 maart ontvangt Barça AC Milan in het eigen Camp Nou. Messi en co moeten dan een 2-0 achterstand zien weg te werken willen ze zich plaatsen voor de kwartfinale van het kampioenenbal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties