Coppens: "Trainer overtuigen van mijn capaciteiten"

Christophe van den Boom
| 4 reacties
Coppens: "Trainer overtuigen van mijn capaciteiten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jo Coppens krijgt vanavond in de stadsderby tegen Club Brugge een nieuwe kans om zich te bewijzen. De doelman beseft dat play-off III onvermijdelijk is, maar hoopt zich de overige matchen toch te manifesteren.

“Ik zie het vooral als de ideale gelegenheid om me verder te ontwikkelen en mijn best te doen bij elke speelminuut die ik krijg”, aldus de Cercle-doelman in Het Belang van Limburg.

Bij aanvang van play-off III zal trainer Foeke Booy een keuze maken uit zijn twee doelmannen: Jo Coppens of Bram Verbist. De Limburger hoopt op speelkansen, maar wil nog niet te ver vooruitkijken. “Ik ben daar absoluut nog niet mee bezig. Ik bekijk het match per match en focus me alleen daar op. Ik tracht elke match een stap vooruit te zetten in mijn ontwikkeling en de trainers te overtuigen van mijn capaciteiten”, vertelt Coppens.

Zijn contract loopt nog tot 2014, maar blijft hij ook als Cercle zakt? “Op dit moment ben ik daar helemaal niet mee bezig. Ik heb momenteel maar één doel voor ogen: het behoud.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties