Standard liep Frans international mis

Timothy Collard
Timothy Collard
| 23 reacties
Standard liep Frans international mis
Foto: © SC

Sinds de transfer van Goh Bi Cyriac naar Anderlecht, is Mogi Bayat niet bepaald meer welkom op Sclessin. Roland Duchâtelet wil geen zaken meer doen met de spelersmakelaar. Daardoor liep Standard wel een getalenteerde Fransman mis.

Mogi Bayat heeft de Rouches naar eigen zeggen afgelopen zomer een speler aangeboden die het ondertussen tot Frans international schopte. Het gaat om Romain Alessandrini. De winger maakt dit seizoen het mooie weer bij het Franse Rennes, dat hem in de zomer wegplukte bij tweedeklasser Clermont Foot. In februari werd de flankspeler van Rennes nog opgeroepen voor het Franse nationale elftal, maar uiteindelijk speelde hij niet mee in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Duitsland. De 23-jarige Fransman liep onlangs wel een ernstige knieblessure op en mag een kruis maken over zijn seizoen.

Bayat beweert nu dat hij Alessandrini vorige zomer naar Standard had kunnen brengen. “Alessandrini stond dicht bij een transfer naar Sclessin, Standard moest enkel en alleen nog een kleine inspanning leveren voor zijn komst. Dat gebeurde niet en de speler trok uiteindelijk naar Rennes”, laat Bayat optekenen in La Dernière Heure.

Verder zou ook Gaëtan Charbonnier te min bevonden zijn door Standard. De spits speelt nu echter wel voor regerend Frans kampioen Montpellier. “Ik heb de speler ook aangeboden bij Standard, maar ze beoordeelden dat hij niet goed genoeg was. Daarna tekende hij voor Montpellier en speelde hij mee in de Champions League”, besluit Bayat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties