Reactie Dury: "We staan dicht bij de topploegen"

Dury: "We staan dicht bij de topploegen"
Foto: © SC

Na zeventien wedstrijden zonder nederlaag verloor Zulte Waregem nog eens een match. Het ging in eigen huis de boot in tegen Club Brugge. Coach Francky Dury vond het een intense, evenwichtige partij.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Beide teams speelden in het begin van de wedstrijd met veel respect voor elkaar. Tactisch zat het aan beide kanten dan ook goed. In de eerste helft kregen we elk enkele kansjes, maar ik vond de wedstrijd in evenwicht.”

“De tweede helft kwam Club Brugge beter uit de kleedkamers, waardoor ze snel konden scoren. Dat heeft hen een goed gevoel gegeven. Toch zijn we op het einde nog heel dicht bij een gelijkspel gekomen. We speelden toen al in een 4-3-3 met heel veel risico. Het is natuurlijk jammer dat ze een doelpunt kunnen scoren vanuit buitenspel.”

“We gaan de Play-offs in met een veel beter team als vorige keer. Het was een intense wedstrijd en we staan dicht bij de toppers. Dat bewezen we in Anderlecht en vandaag ook opnieuw. We hebben dus nog steeds vertrouwen naar Play-off I toe. Het is nooit leuk om een nederlaag op te lopen, maar we moeten hier sterk uitkomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties