Interview Hasi: "Er is verbetering, maar nog niet wat we verwachten"

Hasi: "Er is verbetering, maar nog niet wat we verwachten"
Foto: © SC

Anderlecht ontvangt vanavond KV Mechelen. De leider wil een teleurstellende week achter zich laten en opnieuw aanknopen bij de overwinning. Besnik Hasi is echter op zijn hoede: "Het is een moeilijke ploeg", aldus de T2.

De twee nederlagen hebben niet lang sporen nagelaten, zegt Hasi. "We hebben twee dagen stilgestaan bij die bekeruitschakeling en daarna zijn we door gegaan. Natuurlijk was iedereen ontgoocheld, maar de groep heeft het onderling besproken en daarna naar Mechelen toe gewerkt", zie Hasi. "De druk is ook niet groter dan vroeger. Het was hier een periode kalm door de goede resultaten en dito spel, maar druk is op Anderlecht altijd."

Dat de spelers kritiek op elkaar gaven, was volgens Hasi geen item in de kleedkamer. "Dat is uitvergroot geweest door de pers. Niet iedereen kan na een nederlaag zijn ontgoocheling plaatsen. In de groep is er echter weinig over te doen geweest."

Veel spelers haalden de afgelopen dagen aan dat de andere ploegen weten hoe ze tegen Anderlecht moeten spelen. "Maar dat wisten ze voor Nieuwjaar ook al. We hebben trouwens ons systeem al een paar keer veranderd. Maar ja, we zoeken naar oplossingen met misschien andere spelers of een wijziging aan het systeem. Ondertussen zien we ook wel verbetering, maar nog niet wat we verwachten."

Hasi is wel op zijn hoede voor KV Mechelen. "Het is een goed georganiseerde ploeg met De Petter en De Witte voor de verdediging. En vooraan staat nu Junker die toch gemakkelijk scoort. Het is geen gemakkelijke ploeg. En zij komen zonder druk, terwijl de druk er bij ons toch wel is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties