Reactie Raman: "Geluk niet aan onze zijde"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties
Raman: "Geluk niet aan onze zijde"
Foto: © SC

Benito Raman is met Beerschot gedoemd tot Play-off III en vijf wedstrijden tegen Cercle Brugge. Hij zette zijn ploeg nochtans snel op voorsprong. Volgens de jonge vleugelspits zat er meer in vanavond.

Sander De Graeve in Beveren

"We begonnen inderdaad fantastisch, maar krijgen dan die penalty tegen. Ik denk nog steeds dat het geen strafschop was. Enkele minuten ervoor was er een gelijkaardige fase, ik denk dat het compensatie was. Aan het begin van de tweede helft waait er dan een vrijschop binnen. Met wat meer geluk gaan we hier niet met lege handen naar huis. We hadden echt voldoende kansen."

Je scoort voor de derde keer op een rij, maar verliest opnieuw, welk gevoel geeft dat?

"Voor mij persoonlijk is het goed, zeker voor mijn zelfvertrouwen. Daar moeten we echter nu niet over spreken. Het is enorm jammer dat we opnieuw verliezen en daardoor naar Play-off III moeten."

Er wachten nu vijf wedstrijden tegen Cercle, geloof je in de kansen van Beerschot?

"Die drie punten voorsprong zijn erg belangrijk, als we die eerste wedstrijd winnen komen we al zes punten voor. In Brugge ligt het veld beter, maar ik onderschat het voordeel van die extra thuiswedstrijd niet."

Je speelt op huurbasis bij Beerschot en keert op het eind van het seizoen terug naar Gent. Beleef je de degradatiestrijd op dezelfde manier als de spelers die hier vast onder contract liggen?

"Ik speel bij Beerschot nu en ik speel hier graag. Ik ga er alles aan doen om Beerschot in eerste te houden, ik voel me één met de club. Als Beerschot in eerste blijft kan het zijn dat ik nog een jaar extra blijf. In tweede klasse is het een ander verhaal. Ik wil zo lang mogelijk op het hoogste niveau blijven en ook financieel zal het voor Beerschot dan moeilijk zijn."

De drie huurlingen van AA Gent, jij, Remacle en De Smet, scoren vandaag. Gun je hen de goals?

"Als we 3-0 voorstaan zou ik Jordan die goal zeker gunnen. Nu is het een andere zaak. Dit toont wel aan dat spelers die in Gent op de bank terechtkomen toch kunnen scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties