Standard op zoek naar drie punten bij OHL

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Standard op zoek naar drie punten bij OHL
Foto: © SC

Standard gaat vanavond op bezoek bij Oud-Heverlee Leuven. De Luikenaars gaat aan Den Dreef op zoek naar een driepunter om in de race te blijven voor Europees voetbal. Voor OHL wordt het de laatste echte topper, alvorens play-off II van start gaat.

De Rouches zullen wel niet aangemoedigd worden door hun supporters. Die zijn het niet eens met de hoge ticketprijzen en boycotten de trip naar Leuven. OHL rekent hoe dan ook op een zo goed als uitverkocht stadion om nog een laatste keer te kunnen schitteren tegen een topper.

Ronny Van Geneugden kan rekenen op zijn volledige kern. Enkel Kenny Thompson is er niet bij, hij zit zijn derde en laatste schorsingsdag uit. De Leuvense coach gaf eerder al aan niet bang te zijn om jonge jongens een kans te geven, benieuwd of hij vanavond een verrassing in petto heeft voor Standard. Ook Bij De Rouches de vertrouwde namen, Rednic behoudt naar alle waarschijnlijkheid vertrouwen in de jongens die gelijkspeelden tegen Racing Genk. Opmerkelijk bij Standard, geen enkele van de winteraankopen zal in de basis starten.

De selecties van beide teams:

OHL: Yves Lenaerts, Tomislav Mikulic, Severino da Silva Robson, Kenneth Van Goethem, Ovidy Karuru, Karel Geraerts, Alessandro Cerigioni, Ebrahima Sawaneh Ibou, Bjorn Ruytinx, Thomas Azevedo, Koen Weuts, Loris Brogno, Evariste Ngolok, Dean Michiels, Derick Chuka Ogbu, Ludovic Buysens, Logan Bailly, Stéfan Gíslason, Mazin Ahmed Al-Huthayfi, Ben Yagan, Gunther Vanaudenaerde.

Standard: Eiji Kawashima, Laurent Ciman, Ibrahima Cissé, Antonio Kanu, Frédéric Bulot, Yoni Buyens, Paul José Mpoku, William Vainqueur, Jelle Van Damme, Michy Batshuayi, Imoh Ezekiel, Anthony Moris, Maor Buzaglo, Dino Arslanagic, Daniel Opare, Yuji Ono, Reza Ghoochannejhad, Adrian Cristea

Topschutter Ibou scoorde de in de voorbije zeven competititewedstrijden welgeteld één doelpunt. Kan hij vanavond de netten doen trillen tegen Standard? Waag er een gokje op bij UNIBET . Als je 60 euro inzet op een doelpunt van Ibou, dan kan je zo maar eventjes 195 euro terugverdienen bij een doelpunt van de Gambiaan. Stel je bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties