Vandaag live topvoetbal

Redactie
| 0 reacties
Vandaag live topvoetbal
Foto: © SC

Het wordt weer een prachtweekend vol topvoetbal in binnen- en buitenland. We hebben natuurlijk de slotspeeldag in de Jupiler League, maar ook in het buitenland staan er enkele aantrekkelijke wedstrijden op het programma. Die kan u helemaal live en gratis bekijken dankzij Unibet TV.

Vroege vogels kunnen om 15.30 uur al genieten van enkele matchen uit de Duitse competitie. Dortmund probeert bijvoorbeeld thuis Freiburg af te houden en Hoffenheim en Mainz spelen een belangrijk duel. Hoffenheim om degradatie af te wenden, Mainz om van Europa te mogen blijven dromen. De kraker in Duitsland volgt echter om 18.30 uur, als Bayer Leverkusen in eigen huis de kloof met Bayern München iets kleiner wil maken.

PSV speelt verder thuis tegen RKC (19.30 uur) en Real Madrid ontvangt Mallorca (20 uur). Maar er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Is Ronaldo in vorm? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat hij vanavond Real Madrid 3 goals kan bezorgen, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 420 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties