Reactie Bacca: "Pass Donk was subliem"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Bacca: "Pass Donk was subliem"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carlos Bacca lijkt zijn vormdip te boven. Sinds zijn aanvaring met coach Juan Carlos Garrido lijkt de Colombiaan geprikkeld en gemotiveerd om zich opnieuw te tonen. Gisteren was de aanvaller goed voor twee doelpunten en een assist, een perfecte wedstrijd dus.

“Ik scoor twee doelpunten na evenveel knappe collectieve acties. De pass van Ryan Donk bij mijn eerste doelpunt was echt subliem en ook bij mijn tweede doelpunt gaat er een mooie actie aan vooraf tussen Vazquez en Donk”, begint Bacca.

“Donk is zowel aan de bal als verdedigend enorm sterk. Hij is momenteel de schakel tussen onze verdediging en de aanval en het loopt uitermate goed. Ik hoop dat we op dit elan kunnen doorgaan in play-off I.”

Bacca scoorde gisteren ook zijn 21e en 22e doelpunt dit seizoen. Daardoor zet hij zijn eerste achtervolgers, Mbokani en Ibou, nu al op vijf stuks. De aanvaller denk echter in de eerste plaats aan het collectief en niet aan doelpunten. “Het belangrijkste is dat mijn doelpunten iets opleveren voor het team. Het is dankzij het team dat ik kan scoren, en ik ben mijn ploegmaats dan ook ontzettend dankbaar na deze wedstrijd”, besluit de topschutter uit eerste klasse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties