Reactie Thomas Wils: "Te veel ruimte weggegeven"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Thomas Wils: "Te veel ruimte weggegeven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was voor Thomas Wils niet meteen een leuke wedstrijd om zijn contractverlenging bij Lierse te vieren. Samen met collega-verdediger Frédéric Frans zag hij hoe zijn team te veel weggaf tegen een sterk Club Brugge.

“We hebben te veel ruimte weggegeven aan Club Brugge. Ze hebben snelle en goede voetballers die daar makkelijk gebruik kunnen van maken. Wij gaven het echt te simpel weg. Gelukkig hebben we ons in de tweede helft enigszins herpakt. We speelden compacter, en dat loonde. We wilden ons hier niet belachelijk laten maken en zeker niet nog meer doelpunten incasseren na rust”, vertelt Wils na de wedstrijd.

Ook zijn ploeggenoot, Frédéric Frans, springt hem daarin bij. “We begonnen nog goed, met die kans in de eerste minuut. Daarna dachten we precies dat we meer konden halen en liepen we te makkelijk naar voren. Op die manier kwam er een pak ruimte en daar profiteerden ze van bij Club Brugge. We moeten nu toewerken naar volgend seizoen en onze supporters nog wat gunnen in play-off II, want we brachten dit jaar te weinig”, besluit de Lierse-verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties