Lokeren geeft stadionverbod aan 25 supporters

Lokeren geeft stadionverbod aan 25 supporters
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

25 supporters van Lokeren zijn niet welkom in het stadion tot augustus 2015. Op die manier wil Sporting Lokeren ook op extrasportief vlak een baanbreker zijn en Fair Play en respect op de eerste plaats zetten. Dat staat te lezen in een persbericht van de club.

“Wij hebben beslist om met onmiddellijke ingang 25 mensen tot augustus 2015 de toegang tot het stadion te ontzeggen. We hebben deze beslissing verre van lichtzinnig genomen. Het gaat om mensen die bewijsbaar herhaaldelijk beschadigingen hebben aangericht en/of andere mensen hebben bedreigd in hun fysieke integriteit.” Zo staat het te lezen in een persbericht van Sporting Lokeren.

De club wil op die manier een statement maken naar de – weinige – supporters die het verzieken voor de rest en aan de andere supporters tonen dat Sporting Lokeren inzit met de veiligheid van zijn fans. De supportersfederatie front 282 en de stad Lokeren staan mee achter de beslissing om stadionverboden uit te delen.

De geviseerde supporters gingen de laatste weken diverse malen hun boekje te buiten. Ze zorgden voor ongeregeldheden in de wedstrijd tegen Charleroi en brachten vernielingen aan in het stadion van Waasland-Beveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties