Evens: "Over anderhalve week op leven en dood"

Robby Morren
Robby Morren
| 28 reacties
Evens: "Over anderhalve week op leven en dood"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Bernt Evens kreeg afgelopen zaterdag rust van Foeke Booy. Over 2 weken zal hij er weer helemaal staan in de strijd om het behoud. De verdediger klinkt alvast bijzonder strijdvaardig.

Door Robby Morren

"Misschien heeft Beerschot nu wat meer vertrouwen gekregen na hun overwinning maar het zal toch pas over twee weken beginnen", zo waarschuwt Evens zijn tegenstander.

"Hun winst is mooi voor de statistieken. Ik wens hun proficiat met hun overwinning maar ik kan je garanderen dat het binnen anderhalve week andere koek zal zijn. Dan zal het op leven en dood zijn."

Evens weet dat de wedstrijd van vorige zaterdag in geen enkel opzicht te vergelijken zal zijn met de eerste partij in play-off III. "Er zal een ander Cercle staan en ook een ander Beerschot. Er zal meer spanning op de wedstrijd staan, het stadion zal volzitten. Er zullen veel andere ingrediënten zijn dan vorige zaterdag. Het zal een andere beleving worden."

De verdediger is helemaal klaar om zich vol in de strijd te gooien. "Ik kijk er alleszins naar uit. Ik heb mezelf weer helemaal kunnen opladen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties