Cis Bosschaerts: "We verspelen drie dure punten"
Conrad Grayson
| 7 reacties
Cis Bosschaerts: "We verspelen drie dure punten"
Foto: © SC

SK Heist verloor zijn wedstrijd gisteren op de Bosuil van FC Antwerp met 4-2 en is opnieuw de rode lantaarn.

Heist kwam al vroeg in de match op achterstand, maar het vocht terug met een rake kopbal van Criel. Heist kwam zelfs even op voorsprong dankzij Webers die zijn twaalde doelpunt van het seizoen maakte. Toch gaf Antwerp zich nog niet gewonnen en scoorde het nog drie keer in het slotkwartier.

“We verspelen drie dure punten,” zegt een teleurgestelde trainer Cis Bosschaerts in het Nieuwsblad. “We hadden hier voor het derde jaar op een rij kunnen winnen. Misschien was een zege niet verdiend geweest, maar daar moet je in onze situatie niet naar kijken.”

“Antwerp begon sterk en de 1-0 was een logisch gevolg. Maar daarna herstelden we knap het evenwicht. Ozcan viel sterk in en we scoorden twee keer in acht minuten. Dat moet je kunnen vasthouden.”

“Maar net dan slikten we te makkelijk de gelijkmaker. Van Tornhout stond helemaal alleen bij die hoekschop. Antwerp vatte weer moed en won alsnog. Het was een leuke match voor de toeschouwers, maar daar kopen we niks mee. Maar Heist gooit de handdoek nog niet. De groep gelooft er nog in en we zullen er alles aan doen om in tweede klasse te blijven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties