Trajkovski: "We dromen van een stunt"

Trajkovski: "We dromen van een stunt"
Foto: © SC

Aleksandar Trajkovski kijkt vanavond met Macedonië in de ogen van België. De aanvallende middenvelder van Zulte Waregem zal waarschijnlijk op de bank zitten, maar dicht zijn land wel een kans toe tegen de Rode Duivels.

Voor Trajkovski is het de vijfde keer dat hij opgeroepen wordt. "Ik heb al vier caps op mijn actief, maar mijn vijfde oproeping is de mooiste tot nog toe", vertelt Trajkovski in HLN. "Ik was zo blij dat ik een plaats kreeg in de groep die de twee interlands tegen België voorbereidt. Ik ben er Janevski bijzonder dankbaar voor. Of ik speel, maakt me op dit moment zelfs helemaal niets uit."

"Natuurlijk zou ik dolgraag op het veld staan, maar alleen al het wedstrijdblad halen, spreekt me geweldig aan. Er werd me al een paar keer gevraagd of ik onze bondscoach nuttige tips zou kunnen geven. Maar dat is quasi onmogelijk omdat al die Belgische toppers in het buitenland spelen."

Volgens Trajkovski is Macedonië niet kansloos. "België vertrekt vanzelfsprekend als favoriet, maar op eigen veld kunnen wij boven onszelf uitgroeien. Met de steun van ons fanatiek publiek moeten we wel kunnen oogsten. Een gelijkspel zou als een puik resultaat beschouwd worden, maar misschien zit er zelfs nog iets meer in. We dromen allemaal van een stunt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties