Reactie Raman: "Ik hoop dat Gent toekijkt"

Raman: "Ik hoop dat Gent toekijkt"
Foto: © SC

Benito Raman kroonde zich zaterdag tot matchwinnaar en levenslijn van Beerschot. De uitleenbeurt van de vinnige spits aan Beerschot levert punten op. Heel belangrijke punten zelfs. "Ik bewijs dat ik meekan", aldus Raman.

Beste man op het veld, zonder twijfel. Benito Raman was een gesel voor de groen-zwarte verdediging. Eigenlijk was hij veruit de enige op het veld waar constant dreiging van uit ging. En de kleinste man op het veld scoorde dan ook nog de enige treffer... met het hoofd. "Ik sta dikwijls op de goede plaats", lachte hij na zijn derde kopbaldoelpunt van het seizoen. "Ik ben enorm blij met mijn doelpunt, maar we zijn er nog lang niet. De weg is nog lang en het kan nog moeilijk worden."

Ondertussen is de 18-jarige Raman zich wel aan het bewijzen. Bij Gent kreeg hij weinig kansen en dus werd beslist om hem tijdens de winterstop uit te lenen aan Beerschot. De harde leerschool van vechten tegen degradatievoetbal gaat hem heel goed af. "Ik hoop dat Gent dat ook ziet", knikte Raman. "Ik bewijs toch dat ik mee kan op het hoogste niveau. Als je bij een degradatiekandidaat het kan bewijzen, kan je dat aan de top ook. Want de druk is even groot."

Bij een paar fases werd duidelijk hoe snel Raman wel degelijk is. Hij liep op bepaalde momenten zijn verdediger compleet verloren. "Ik heb ooit testen moeten doen. Ze maten hoe snel ik was op de 50 meter. Toen ik 5"25 liep, dachten ze dat ze fout geregistreerd hadden. 'Dat kan niet', zeiden de professoren. Bij een tweede keer liep ik weer 5"25. En toen spraken ze van een mirakel, want ze hadden nog nooit iemand gezien die twee keer exact dezelfde tijd liep. (lacht)"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties