Zowel Waasland-Beveren als KV Mechelen op zoek naar een overwinning

Conrad Grayson
| 0 reacties
Zowel Waasland-Beveren als KV Mechelen op zoek naar een overwinning
Foto: © SC

Waasland-Beveren krijgt vanavond KV Mechelen over de vloer. De maneblussers zullen, na gelijkspel tegen Charleroi, met niets minder dan een overwinning tevreden zijn. Ook Waasland-Beveren heeft wat recht te zetten na de slappe vertoning vorige week bij OH Leuven.

KV Mechelen werd voor aanvang van play-off II genoemd als de favoriet om winnaar te worden in groep B. Na een teleurstellend gelijkspel in eigen huis tegen Charleroi, zal geelrood er alles aan doen om de drie punten mee te nemen naar Mechelen.

Maar ook voor Waasland-Beveren is een overwinning broodnodig om de andere ploegen in het vizier te houden. Het wordt geen makkelijke opdracht, maar toch hebben ze er vertrouwen in. Zo behaalden de Oost-Vlamingen vier op zes uit de afgelopen twee duels tegen KV Mechelen in de reguliere competitie. 

Hoe dan ook kunnen beide clubs een overwinning best gebruiken. Dat belooft een strijdlustige avond te worden op de Freethiel.

Selectie Waasland-Beveren

Michael Clepkens, Kassim Doumbia, Karim Belhocine, Jurgen Cavens, Barak Badash, Jordan Remacle, Augusto Da Silva, Gal Shish, Bas Sibum, Wesley Sonck, Daniel Cruz, Stijn De Smet, Cédric D’Ulivo, Jonas Ivens, Siebe Blondelle, Benoît Ladrière, Vito Plut en Colin Coosemans

Selectie KV Mechelen

Sheldon Bateau, Wouter Biebauw, Alessandro Cordaro, Steven De Petter, Seth De Witte, David Destorme, Boubacar Diabang Dialiba, Thomas Enevoldsen, Antonio Ghomsi, Mads Junker, Senad Karahmet, Boris Pandža, Nicklas Pedersen, Olivier Renard, Mats Rits, Joachim Van Damme, Anthony Van Loo, Wannes Van Tricht, Jerry Vandam

Coach Harm van Veldhoven kan geen beroep doen op de geblesseerden Iddi en Abdul-Yakuni. Ook Biset Maxime, Henkens Robin en Pacovski Tomislav zullen er niet bij zijn wegens schorsing.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. KV Mechelen is favoriet. Als je 60 euro inzet op het feit dat de thuisploeg wint, kan je 165 euro verdienen. Een gokje op de bezoekers kan 141 euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor 204 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Jouw Prono
-
wint Gelijk wint
0% 0% 0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties