Interview Iakovenko: "Ik heb niet bij Fiorentina getekend"

Robby Morren
Robby Morren
| 46 reacties
Iakovenko: "Ik heb niet bij Fiorentina getekend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sacha Iakovenko ontkent met klem dat hij volgend seizoen naar Fiorentina verhuist. "Ik weet nog niet wat de toekomst zal brengen", vertelt de flankaanvaller.

Door Robby Morren

Het contract van Iakovenko bij Anderlecht loopt af op het einde van dit seizoen. Wat de toekomst brengen zal, weet hij nog niet. Hij ontkent wel met klem dat hij in Firenze was om om zijn krabbel te zetten onder een contract bij Fiorentina.

"Dat is een leugen. Ik ben niet in Firenze geweest en ik heb niet voor Fiorentina getekend. Wie verspreidt die leugens toch", sakkert de aanvaller. Of hij zijn contract bij Anderlecht dan zal verlengen? "Alles is mogelijk. Ik denk er momenteel niet aan, ik zal wel zien wat de toekomst brengt. Ik concentreer me op mijn wedstrijden."

Te weinig

Na het gelijkspel tegen Standard moet Anderlecht vrede nemen met één punt uit twee wedstrijden. "Ik vond ons in de eerste helft beter maar Standard was beter in de tweede helft. Echt grote kansen waren er niet dus een gelijkspel is volgens mij een juist resultaat."

"We beginnen nu met 1 op 6 aan de play-offs en dat is echt te weinig voor Anderlecht. We moeten allemaal beter spelen", vindt Iakovenko die zelf voor de tweede week op rij een goede prestatie op de grasmat legde. "Daar laat ik anderen over oordelen", reageert hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties