Kanu: "Europees voetbal is een must"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Kanu: "Europees voetbal is een must"
Foto: © SC

Standard is met een vier op zes goed begonnen aan play-off I. Kanu wil dan ook een Europees ticket uit de brand slepen. "Ik moet aan mijn toekomst denken."

Afgelopen zomer leek het er sterk op dat Kanu zou verkassen naar het Griekse Olympiakos. Knieproblemen gooiden echter roet in het eten en de roodharige verdediger is tegenwoordig opnieuw rots in de branding in de Luikse defensie. Tijdens de wintermercato was er dan weer interesse van tal van Braziliaanse clubs. Kanu ligt echter nog onder contract bij de Rouches tot 2015. Hoe kijkt hij zelf tegen zijn toekomst aan?

“Die interesse uit Brazilië is nooit echt concreet geweest”, legt Kanu uit in La Dernière Heure. “God heeft me naar Luik gebracht en ik wil me eerst en vooral in de geschiedenis van de club voetballen. De clubleiding heeft me al gesproken over een contractverlenging. Alles hangt af van het project waar Standard de komende seizoenen naartoe wil.”

Europees voetbal is één van de voorwaarden die Kanu stelt aan een verlengd verblijf op Sclessin. “Ik ben er ondertussen al 29 en moet aan mijn carrière en aan mijn familie denken. Europees voetbal halen is dan ook een must.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties