Reactie Overmeire: "Overwinning van Genk is wel verdiend"

Fabian Morren
| 4 reacties
Overmeire: "Overwinning van Genk is wel verdiend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Killian Overmeire baalde na de 2-1- nederlaag bij Racing Genk. Lokeren kwam voor de derde keer in evenveel wedstrijden op voorsprong in deze play-offs, maar het pakte weer geen punten.

"Dit is heel zuur", zucht Overmeire. "We hadden hier echt graag iets geraapt. Maar eerlijk gezegd is de zege van Genk wel verdiend. Het is dan ook niet zomaar een titelkandidaat."

Lokeren deed het nochtans allerminst onaardig in de eerste helft. "In de tweede helft hebben we te weinig gebracht. Dan weet je dat het moeilijk wordt. Dat lag ook wel aan de sterkte van Genk", aldus de middenvelder.

1 op 9 is het magere rapport van Lokeren in de play-off I. "Dat is heel zuur. We hadden meer verdiend dan die 1 op 9. Dit is eigenlijk de eerste wedstrijd dat we niet meer verdienen dan we krijgen", stelt Overmeire.

"Die nederlaag tegen Club Brugge van vorige week was een serieuze tik voor ons. Op training voelde je ook frustratie bij sommige spelers. Dat is ook logisch als je zo benadeeld wordt door scheidsrechterlijke beslissingen. Nu woensdag wacht Anderlecht. Dat wordt ook een heel moeilijke verplaatsing." (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties