Reactie Skúlason: "Verloren dankzij fantastische scheidsrechters"

Skúlason: "Verloren dankzij fantastische scheidsrechters"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem verloor in eigen huis met 3-4 van Standard. De laatste twee doelpunten van de bezoekers vielen uit buitenspelsituaties. Olafur Skúlason was dan ook zeer teleurgesteld in de arbitrage.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Hun eerste twee doelpunten waren mooie schoten, daarna hebben we door twee kritische momenten van onze 'fantastische' arbiters de wedstrijd verloren. Er waren vandaag vijf scheidsrechters en blijkbaar kon geen van de vijf zijn job volledig naar behoren uitvoeren. Het is vaak iets tegen de grote clubs. Kijk ook maar naar Lokeren vorige week tegen Club Brugge.”

“Bij één fout kan je nog zeggen dat het menselijk en begrijpelijk is, maar twee keer in de fout gaan is wel heel erg. Daardoor is deze nederlaag enorm bitter.”

Verder gaf de IJslander toe dat Standard bijwijlen de betere ploeg was: “Op het einde van de wedstrijd drukten ze ons weg. Standard speelde ook beter op het einde van de eerste helft. Toch hadden we een voorsprong aan de rust. In de tweede helft waren we beter en leken we na de 3-1 te gaan winnen. Als Malanda de 4-1 scoort is de wedstrijd misschien wel over ja, al is het met deze arbitrage misschien wel nooit gedaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties