Reactie Vossen: "We steken ons niet weg"

Vossen: "We steken ons niet weg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Vossen heeft er geen makkelijke wedstrijd opzitten. Voor grote delen van de wedstrijd was hij als diepe spits onbereikbaar, maar uiteindelijk speelde hij toch nog een beslissende rol.

Vossen stond veelal geïsoleerd. "Dat werkte op de duur wel een beetje op mijn zenuwen ja", lachte Vossen. "Doordat Benji (De Ceulaer, nvdr.) moest uitwijken naar de linkerflank stond ik een beetje op een eiland te voetballen. Er was weinig aansluiting en ik kreeg weinig degelijke ballen toegespeeld. In de tweede helft ging het beter. En dan doet het wel deugd dat ik uiteindelijk nog bij de twee goals betrokken ben."

Genk moest nu al voor de derde keer in deze play-offs een achterstand ophalen. "We kunnen het een zege op karakter noemen en met in de tweede helft toch ook goed voetbal", analyseerde Vossen. "Eigenlijk kunnen we beter met 0-1 op het bord beginnen (lacht). Het is wel heel positief dat we dat elke keer nog kunnen ombuigen. Dat getuigt toch van mentaliteit binnen deze groep."

Genk staat nu eerste en moet afwachten wat Anderlecht morgen doet. Bij verlies van de Brusselaars zijn ze immers de nieuwe leider. "We steken ons niet weg. Voor de play-offs heb ik gezegd dat we bij 7 op 9 in onze eerste drie matchen weer helemaal meespelen. We staan weer onder de mensen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties