Reactie Boi: "Moeten niet altijd moeilijke goals zijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Boi: "Moeten niet altijd moeilijke goals zijn"
Foto: © SC

Frederik Boi maakte gisterenavond de winning goal in de 1-2 zege van Cercle Brugge op Beerschot. De rechtsmidden van Cercle moest de bal maar binnentikken. Volgens Boi was het één van de makkelijkste goals uit zijn carrière.

Sander De Graeve in Antwerpen

"Het moeten niet altijd moeilijke goals zijn hé", aldus Boi met de glimlach. "Ik geloof dat het mijn eerste intikkertje uit mijn carrière was. Ik kreeg wel eens een assist van Buffel waarbij het ook niet moeilijk was, maar dat was het denk ik."

"Ik hoop dat deze zege het keerpunt is. We gaan er niet van uit dat het al gedaan is, maar je zag toch dat de veer bij Beerschot begon te breken. We zullen het volgende week zelf proberen afdwingen, dan is het gevoel des te beter."

"Ik hoop echt dat het volgende week een mooi feestje wordt, maar dan zijn we er nog niet. De eindronde wacht dan nog. Je kan de marathon echter niet winnen als je na de eerste tien kilometer uit koers ligt."

Cercle domineerde in het begin van de tweede helft. "Ik dacht toen al dat het wel goed zou aflopen. Ik heb dat dit seizoen al veel gedacht en toch liep het telkens mis. De goal viel uiteindelijk een beetje uit het niets. Het is goed dat we zo ook kunnen scoren. In de eerste helft moesten we echter al op 0-2 gekomen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties