Reactie Jorgensen: "Naar onszelf kijken"

Jorgensen: "Naar onszelf kijken"
Foto: © SC

Club Brugge verloor in eigen huis van Zulte Waregem. Door de nederlaag is de kloof met leider Anderlecht - met nog 18 punten te verdienen - opgelopen tot acht punten. De titel lijkt weg, maar volgens Jesper Jorgensen moet Club daar niet meer naar kijken.

Aernout Van Lindt in Brugge

“We moeten durven toegeven dat Zulte Waregem goed was. Ze hebben veel goede spelers en gaven veel moeilijke ballen. Leye was daarenboven ook nog eens echt outstanding.”

“Toch moeten we vooral naar onszelf kijken. Ik speelde niet veel, dus ik weet niet hoe slecht het positiespel was, maar echt goed speelden we niet.”

Heeft deze nederlaag ook gevolgen voor de ambities van de ploeg, vroegen we ons af. “Als we nerveus worden, gaan we sowieso verliezen. Voor een club van ons niveau en met onze ambitie is het nu gewoon te weinig.”

“We moeten nu eerst vierde proberen worden, daarna pas derde. Nu denken aan de titel of de tweede plaats zou niet goed zijn. We mogen niet tevreden zijn met deze vijfde plaats. Ik geloof nog dat we plaatsen kunnen opschuiven, maar we moeten met eentje tegelijk beginnen. Je kan ook geen zes punten pakken in een wedstrijd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties