Reactie Bodor: "De oorzaken? Daar heb ik mijn mening over

Bodor: "De oorzaken? Daar heb ik mijn mening over
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Boldiszar Bodor had niet verwacht dat hij met Beerschot ging degraderen toen hij begin dit seizoen terugkeerde naar Het Kiel. De 31-jarige verdediger moest ook zijn eerste degradatie in zijn 14-jarige profcarrière verwerken.

Het was dan ook een aangeslagen Bodor die na de wedstrijd de pers kwam te woord staan. "We hebben het te makkelijk weggeven, vooral die eerste goal", stak de middenvelder van wal. "In de tweede mis ik een grote kans voor de 1-1, maar dat zijn allemaal vijgen na Pasen. Ik wil me verontschuldigen bij de supporters, want zij hebben dit zeker niet verdiend."

Beerschot kende een aantal sleutelmomenten, maar telkens als het op de weg naar boven leek, liep het mis. "We hebben wedstrijden tegen Lierse en Waasland-Beveren gehad waar we het in handen leken te hebben, maar elke keer liep het verkeerd af. We hebben persoonlijke fouten gemaakt, maar ook collectief hebben we gefaald. Nee, aan het begin van het seizoen had ik dit nooit verwacht. De extrasportieve problemen kunnen meegespeeld hebben, maar er zijn zoveel redenen? Welke? Daar ga ik niet over uitwijden, maar ik heb er mijn eigen mening over."

Niet naar tweede

Toch zat Bodor niet in zak en as. "Ik zie dit niet als een smet op mijn carrière. Het speelt natuurlijk mee dat ik maar een paar wedstrijden mocht spelen. Iedereen wilde er wel nog voor gaan, maar sommigen verkrampten of zaten al langer in een mindere vorm. Voor mij was er geen extra druk, gewoon gezonde spanning. Op zo'n moment moet je gewoon je wedstrijd spelen."

Wat de toekomst brengt, weet Bodor nog niet. "Ik ben bezig met een aantal clubs, maar heb nog niets concreets. Ik ga liefst niet naar tweede. Ik heb wel contact met enkele eersteklassers uit België en Nederland, maar ik kan er nog niets over zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties