Reactie Evens: "Er hing een speciale sfeer in het stadion"

Evens: "Er hing een speciale sfeer in het stadion"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Strijder van vele oorlogen, die Bernt Evens. En de clubspeler legde er ook deze keer zijn hoofd voor. Het succesrecept de laatste drie wedstrijden, want het is op karakter dat Cercle Brugge zich aan zijn laatste strohalm vastklampte.

"Wat een ontlading!", riep Evens bijna na de wedstrijd. "We zijn nog steeds niet dood. Al voor de wedstrijd wisten we dat er iets ging gebeuren. Er hing een speciale sfeer in de kleedkamer en het stadion. Die Antwerpsupporters hebben, samen met onze fans, toch voor een antwoord gezorgd voor de supporters van Beerschot. (lacht)"

Het wedstrijdbegin was toch niet geruststellend. "We hadden een heel nerveus gevoel. Zij beginnen furieus, maar dan is het goed dat je alles achteraan toch gesloten kan houden. In tegenstelling tot andere matchen dit seizoen stond het echt wel goed. Dit was geen afgeschreven ploeg waar we tegen voetbalden."

En nu de wedstrijden tegen de tweedeklassers en dat wordt geen sinecure. "We moeten ons nog een maand focussen. Het zullen geen leuke wedstrijden worden, maar veel knokken en vechten. Een beetje zoals vandaag", blikte Evens vooruit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties