De Boeck wil POII-finale spelen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
De Boeck wil POII-finale spelen
Foto: © SC

Met nog twee speeldagen te gaan in play-off II staat Waasland-Beveren op een puntje van de leidersplaats. Trainer Glen De Boeck maakt er geen geheim van dat hij de finale wil spelen. "De volgende wedstrijd tegen KV Mechelen wordt cruciaal."

Net als vorige week hielden Waasland-Beveren en Sporting Charleroi het op een puntendeling. Vooral Michalis Sifakis had een groot aandeel in het puntje van de bezoekers. “Die doelman was zonder twijfel de beste speler bij de bezoekers”, vertelt ook De Boeck in Het Nieuwsblad. “Toch hadden we meer uit deze wedstrijd moeten puren. Ik had een overwinning verwacht en ben toch wat ontgoocheld. Bovendien vond ik ons in balbezit te nonchalant spelen.”

Ondertussen staan de vier ploegen in poule B op een zakdoek. Toch maakt De Boeck er geen geheim van dat hij graag de finale van play-off II zou spelen. “De wedstrijd van komend weekend op het veld van KV Mechelen wordt cruciaal. Het zal belangrijk zijn om daar een goed resultaat te halen. Maar ik zie dat het team nog steeds progressie maakt en dat is belangrijk met het oog op de toekomst.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties