Reactie Hoefkens: "Alles is beter dan op bank zitten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Hoefkens: "Alles is beter dan op bank zitten"
Foto: © SC

Club Brugge won zondag relatief gemakkelijk op het veld van Racing Genk. De West-Vlamingen doen een goede zaak met het oog op de Europese plaatsen. Ook Carl Hoefkens kreeg overigens nog wat speelminuten.

Het lijkt erop dat Hoefkens het Club Brugge-hoofdstuk in mineur zal afsluiten. Het was immers al van begin februari geleden dat de ex-kapitein nog eens op het veld te zien was. Zondag mocht Hoefkens nog eens zeven minuten invallen.

“Ik heb eigenlijk weinig te vertellen”, aldus Hoefkens in Het Nieuwsblad. “Het was een tijdje geleden dat ik nog eens aan spelen toe ben gekomen. Maar alles is beter dan op de bank zitten. Ik ben tevreden dat we de drie punten pakken en dat ik toch mijn steentje heb kunnen bijdragen.”

De situatie van Hoefkens doet denken aan die van Tom De Sutter bij Anderlecht onder Ariël Jacobs. De aanvaller kwam vorig seizoen ook niet verder dan enkele minuten. “Ik was nochtans niet aan het vloeken toen ik moest invallen”, pareert de verdediger. “Al is het wel geleden van het begin van mijn carrière dat ik zo kort op het veld stond.”

Het contract van de ex-kapitein loopt in juni af. Het lijkt er niet op dat Juan Carlos Garrido bij het blauw-zwarte bestuur zal gaan aandringen op een verlenging. “Club kan nochtans nog steeds op mij rekenen”, besluit Hoefkens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties