Reactie Matthys: "Hopelijk krijgen we die drie punten nu"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Matthys: "Hopelijk krijgen we die drie punten nu"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bergen deed zaterdagavond wat het moest doen: het won op bezoek bij Lierse. Als De Draken gelijk krijgen in de zaak Dejaegere, spelen ze volgend weekend in een rechtstreeks duel met AA Gent voor groepswinst in groep A van play-off II. Tim Matthys hoopt alvast op de drie extra punten.

“Als de letter van het reglement wordt gerespecteerd, dan moeten we gewoon de drie punten krijgen. Dan spelen we volgende week in een rechtstreeks duel met AA Gent voor groepswinst. We zitten nu in een situatie dat we de punten kunnen gebruiken, dus hopelijk krijgen we die drie punten nu”, vertelt Matthys na afloop van de wedstrijd tegen Lierse.

De flankaanvaller van Bergen zag dat het wel snor zat tegen De Pallieters. “Voor de neutrale toeschouwer was het waarschijnlijk een aimabele wedstrijd. Wij hadden wel meer kansen, maar slaagden er jammer genoeg niet in om die af te maken”, aldus de Bergen-aanvaller.

Ook vorig weekend, tegen Kortrijk, bleef het spannend tot de laatste minuut. “Het was wel slopend, omdat het maar 0-1 bleef. We gingen voor het tweede doelpunt, maar dat viel niet. We hebben absoluut een goed seizoen gedraaid. We werden zevende in de reguliere competitie, dat gebeurde nooit eerder in de geschiedenis van Bergen. Nu willen we er graag nog wat van maken”, besluit Matthys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties