Lokeren hoort het in Keulen (of Beerschot) donderen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 22 reacties
Lokeren hoort het in Keulen (of Beerschot) donderen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanmorgen verscheen in het Nieuwsblad het opmerkelijke nieuws dat Lokeren en Westerlo denken aan een fusie met Beerschot indien die laatste in vereffening gaat. Lokeren reageerde alvast bij monde van een verbaasde Roger Lambrecht.

De voorzitter van Lokeren moet zowat van zijn stoel gevallen zijn toen hij deze ochtend de krant opensloeg. Hij haastte zich dan ook om een perscommuniqué te verspreiden. "Met stijgende verbazing hebben wij vanmorgen kennis genomen van het persbericht in Het Nieuwsblad als zou Sporting Lokeren interesse tonen voor Beerschot indien die club in vereffening zou gaan."

Hij benadrukt dat Lokeren zeker niet de intentie heeft om te fusioneren. "Wij ontkennen formeel dat er enig contact is geweest met wie dan ook van Beerschot en plannen trouwens ook geen enkele actie in die zin. Wij weten niet op welke bronnen de krant zijn beweringen stoelt, maar we kunnen alvast zeggen dat die bronnen het pertinent NIET bij het rechte eind hebben."

De voorzitter blijft het wel jammer vinden dat Lokeren ook in play-off I zo weinig supporters lokt. "Als voorzitter betreur ik wel dat wij ondanks het goede voetbal en de puike prestaties in Play Off I er niet in slagen meer supporters naar het Daknamstadion te lokken. Dat is een blijvende zorg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties