Kujovic: "Over titel spreken is niet verboden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Kujovic: "Over titel spreken is niet verboden"
Foto: © SC

Club Brugge is op dreef. Blauw-zwart doet met de recente zes op zes terug helemaal mee in de strijd om de titel. "Maar als we tegen Lokeren niet winnen, is het terug een drama", houdt Vladan Kujovic de voetjes op de grond."

De winst tegen aartsrivaal RSC Anderlecht doet Club op wolkjes lopen. Toch wil Kujovic niet weten van overdreven optimisme. “Het is belangrijk om rustig te blijven. Door de twee overwinningen is het vertrouwen helemaal terug. We missen de komende weken heel wat geblesseerde en geschorste spelers, maar de kern is breed genoeg om dat op te vangen.”

Het lijkt wel taboe om op Jan Breydel de titel nog maar te vermelden. “Het is nochtans niet verboden om over de titel te praten”, gaat de Servische goalie verder. “Maar we willen gewoon geen extra druk op onze schouders halen. Als we zondag verliezen van Lokeren, is zelfs een Europees ticket ver weg en is het terug één en al drama. We bekijken het nu wedstrijd per wedstrijd.”

Voor de slechte wedstrijden in play-off I heeft de nummer één van Club geen verklaring. “Ik weet het zelf ook niet”, besluit Kujovic op de Clubwebsite. “Maar die wedstrijden liggen achter ons. Misschien zijn we gewoon niet fris genoeg voor tien wedstrijden op topniveau? Maar we zijn er nu klaar voor. De ploeg geraakt minder snel in paniek als het iets minder loopt. Dat is de progressie die we maken op lange termijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties